h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yol kenarına atılan 15 yaşındaki çocuk, vahşice darp edilerek öldürüldü

Yol kenarına atılan 15 yaşındaki çocuk, vahşice darp edilerek öldürüldü

Gaziantep'te çocuklarını darp ettiğini iddia ettikleri 15 yaşındaki bir çocuğu öldüresiye darp eden 2 şahıs tutuklandı. Olayın ardından ağır yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı. Saldırganlardan birinin daha önce taksirle yaralama suçundan kaydı olduğu belirlendi. Gaziantep Valiliği, olayla ilgili açıklama yaparak mağdura acil şifalar diledi. Çocuğun tedavisi devam ederken soruşturma da geniş çaplı olarak sürüyor.

Çocuğu Darp Eden Şahıslar Gaziantep’te Tutuklandı

Gaziantep’te meydana gelen olayda, çocuklarını darp ettiğini iddia ettikleri yabancı uyruklu bir çocuk öldüresiye darp edilerek sokağa atıldı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, saldırganlar polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

9 Ocak 2024 tarihinde Gaziantep’te yaşanan olayda, H.Ö. ve M.F.K. isimli şahıslar parkta oyun oynayan çocuklarını darp ettiğini iddia ettikleri 15 yaşındaki A.Z.’yi aşırı derecede darp etmişlerdir. Ağır yaralanan çocuk, çevredeki vatandaşların yardımıyla fark edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından çocuk hastaneye kaldırıldı ve aile şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı.

Polisin yaptığı çalışmalar sonucunda, çocuğu darp ederek sokağa atan H.Ö. ve M.F.K. yakalandı. Şüpheliler, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Tutuklanan H.Ö.’nün daha önce de taksirle yaralama suçu kaydı bulunduğu belirlendi.

Gaziantep Valiliği ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, olayın failleri olan H.Ö. ve M.F.K.’nın yakalandığını ve tutuklandığını duyurdu. Ayrıca, H.Ö.’nün daha önce 3 ayrı suç kaydı bulunduğu belirtildi. Mağdur çocuğun hastanedeki tedavisi devam ederken, geniş çaplı bir soruşturma da sürdürülmektedir.

MİT, Avrupa’ya kaçmak üzere olan bir PKK’lı teröristi yakaladı

Sıradaki haber:

MİT, Avrupa’ya kaçmak üzere olan bir PKK’lı teröristi yakaladı