h Dolar 34,2928 % 0.5
h Euro 37,2070 % 0.5
h Sterlin 44,7560 % 0.77
h Altın (Gr) 2.981,89 %0,95
h BIST100 9.026,89 %0,27
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Regaip Kandili’nin heyecanı Reşadiye Camii’nde yaşandı

Regaip Kandili’nin heyecanı Reşadiye Camii’nde yaşandı

Eskişehir'de Regaip Kandili, Reşadiye Camii'nde düzenlenen özel bir programla kutlandı. İl Müftüsü Bekir Gerek'in vaazıyla başlayan programda, kandilin önemi ve duaların fazileti hakkında konuşuldu. Yatsı namazının ardından ilahiler seslendirildi ve program dua ile sona erdi. Katılımcılara çorba ikramı yapılarak manevi atmosfer yaşandı.

Eskişehir’de Reşadiye Camii’nde düzenlenen özel bir programla Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili kutlandı. Gecede birçok vatandaş programa katılım gösterdi.

Program, İl Müftüsü Bekir Gerek’in günün önemini vurgulayan bir vaazıyla başladı. Vaazda, Regaip Kandili’nin rahmet, mağfiret ve bereket gecesi olduğu vurgulandı ve bu gece içerisinde dua, tevbe ve istiğfar etmenin önemi anlatıldı. Vaazın ardından cemaatle birlikte yatsı namazı kılındı. Namaz sonrasında Yunus Emre İlahi Korosu tarafından ilahiler seslendirildi. Program, İl Müftüsü Bekir Gerek’in duasıyla sona erdi. Programın sonunda cami cemaatine çorba ikram edildi. Vatandaşlar, bu tür manevi atmosferi yaşadıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Üretim becerileri kazanarak iş hayatına adım atanların başarısını ve mutluluğunu yaşıyorlar

Sıradaki haber:

Üretim becerileri kazanarak iş hayatına adım atanların başarısını ve mutluluğunu yaşıyorlar