h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Alanya’da Yolcu Otobüsüne Saldırı: İnanılmaz Bir Olay Yaşandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, bir yolcu otobüsü kırmızı ışıkta durduğu sırada önündeki aracı geçemeyen bir otomobil sürücüsü tarafından saldırıya uğradı. Otobüs şoförüne hakaretler eden ve küfretmeye başlayan saldırgan sürücü, şoförün bulunduğu kapı camını yumruklayarak patlattı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırgan sürücü, aracına binip yoluna devam etti. Bu olay sonucunda cam kırıkları yüzünden yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı. Yedek şoför ise jandarmaya giderek şikayette bulundu.

Bu olay İlginç bir şekilde Okurcalar mahallesinde gerçekleşti. Alanya’dan İstanbul’a sefer yapan Bünyamin Kahveci’nin kullandığı 35 PK 516 plakalı yolcu otobüsü, kimliği belirsiz bir araç sürücüsünün saldırısına maruz kaldı. Olay, otobüsün Okurcalar Alarahan kavşağında kırmızı ışıkta durması sırasında, yanında duran 34 BJJ 463 plakalı otomobilden inen ve kimliği belirlenemeyen sürücünün camı yumruklayarak patlatmasıyla gerçekleşti.

Saldırgan sürücü olay yerinden aracına binerek kaçarken, saldırıya uğrayan otobüs şoförü cam kırıkları nedeniyle yaralandığı için hastaneye kaldırıldı. Yedek şoför İbrahim Demir ise olayın ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Demir, Alanya’dan Antalya istikametine giderken Alarahan kavşağına yaklaştıkları sırada arkalarından bir aracın kornaya basarak yol istediğini söyledi. Ancak müsait olmadıklarını belirttiği için arkalarında tuttukları aracın, yol verdiklerinde birden sol tarafına geçip küfretmeye başladığını anlattı. Sürücünün ardından aracından inip camı yumruklayarak patlattığını da ekledi.

Avusturya’da gözaltına alınan oğlu ve torunuyla iletişim kuramayan aile, 1 aydır haber alamıyor.

Sıradaki haber:

Avusturya’da gözaltına alınan oğlu ve torunuyla iletişim kuramayan aile, 1 aydır haber alamıyor.