h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Başkan Palancıoğlu, Hürriyet esnafını ziyaret etti

Başkan Palancıoğlu, Hürriyet esnafını ziyaret etti

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hürriyet Mahallesi'ndeki esnafı ve Hürriyet Pazaryeri'ni ziyaret etti. Esnafa kolaylık dileyen Başkan Palancıoğlu, esnaf dostu olduklarını söyledi ve esnaf ile birlikte olduğunu vurguladı. Belediye olarak esnafın işlerini iyileştirmek ve gelişmesine katkıda bulunmak için yeni pazar yerleri yapmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Palancıoğlu, esnaflara teşekkür etti ve helal kazançlar diledi.Özet: Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hürriyet Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret ederek esnafa kolaylık diledi ve esnaf dostu olduklarını belirtti. Belediye olarak esnafın işlerini iyileştirmek için çalıştıklarını ve yeni pazar yerleri açtıklarını söyledi. Başkan Palancıoğlu, esnaflara teşekkür etti ve helal kazançlar diledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hürriyet Mahallesi’ndeki esnafı ve Hürriyet Pazaryeri’ni ziyaret ederek esnafa kolaylık diledi. Belediye başkanı, Hürriyet Mahallesi’ndeki pazar yerini ve esnafı ziyaret etmek için Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ve yönetimiyle birlikte hareket etti. Palancıoğlu, esnafla bir araya gelerek, Melikgazi’nin esnaflarla dost bir belediye olduğunu belirtti.

Başkan Palancıoğlu, “Kayseri, ticaretin merkezi ve esnaf şehri olarak bilinir. Melikgazi olarak, nitelikli bir şekilde iş yapabilmeleri için birçok yeni pazar yerini ilçemize kazandırdık. Esnafımız bizim için çok değerli. Onları seviyoruz ve bir arada olmaktan keyif alıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla sürekli olarak iç içe olmaya devam ediyoruz. Melikgazi’nin daha da ilerlemesi için vatandaşlarımızın talep ve önerilerine hızla çözüm üretmeye çalışıyoruz. Esnafımız, Melikgazi’nin gelişmesinde önemli bir rol oynuyor. Samimiyetle ve hoş sohbet ile karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederim. Değerli esnaflarımıza bereketli kazançlar dilerim” dedi.

Başlık: “Melikgazi Belediye Başkanı, Hürriyet Mahallesi’ndeki Esnafı Ziyaret Etti”

Başkan Atila Aydıner: Sporun Kalbi Artık Bayrampaşa’da Atıyor

Sıradaki haber:

Başkan Atila Aydıner: Sporun Kalbi Artık Bayrampaşa’da Atıyor