h Dolar 34,0082 % -0.18
h Euro 38,0504 % -0.18
h Sterlin 45,3433 % 0.63
h Altın (Gr) 2.831,48 %1,03
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Canik ilçesinde çocuklara bedelsiz spor eğitimi verilecek

Canik ilçesinde çocuklara bedelsiz spor eğitimi verilecek

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Kış Spor Okulları'nda çocuklara ve gençlere ücretsiz spor eğitimleri verildiğini ve sporculara ücretsiz servis imkanı sağlandığını belirtti. Başkan Sandıkçı, sporun gençlerin hayatında önemli bir yer tutmasını hedeflediklerini ifade ederek, Canik'te spor alanındaki desteklerin devam edeceğini ve milli takımlara yetenekler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Canik Belediyesi Hasan Doğan ve Eğitim Merkezi'nde basketbol, futbol, güreş, tekvando, muay thai, kickboks, wushu ve tırmanış branşlarında ücretsiz eğitimler sunulmaktadır.

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, spor ve sporculara desteklerini devam ettireceklerini açıkladı. Çocukların ve gençlerin farklı spor branşlarında ücretsiz eğitim aldığını belirten Başkan Sandıkçı, Canik Belediyesi Kış Spor Okulları’nda eğitimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Sandıkçı, sporcular için ücretsiz servis imkanı sunulduğunu ve Canik’ten milli takımlara sporcular kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Her yaş grubundan çocuk ve gençlerin ücretsiz spor eğitimleriyle buluşturulduğunu dile getiren Başkan Sandıkçı, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için sporu onların hayatının bir parçası haline getirmeyi önemsiyoruz. Ücretsiz eğitimlerimizle çocuklarımızı ve gençlerimizi farklı spor branşlarıyla buluşturuyoruz. Ayrıca spor okullarımıza ulaşımlarını ücretsiz sporcu servisimizle sağlıyoruz. Eğitimlerin ardından tekrar evlerine götürüyoruz. Canik’te spor alanındaki desteğimizi sürdüreceğiz. Bireysel ve takım sporlarında elde ettiğimiz başarıları daha da artırarak, genç yetenekleri milli takımlara kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi Hasan Doğan ve Eğitim Merkezi’nde devam eden Kış Spor Okulları’nda basketbol, futbol, güreş, tekvando, muay thai, kickboks, wushu ve tırmanış branşlarında ücretsiz eğitimler veriliyor.

VEDAŞ, kadın sporculara tam olarak destek veriyor!

Sıradaki haber:

VEDAŞ, kadın sporculara tam olarak destek veriyor!