h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Kemik Yüklü Kamyon, EGO Otobüsüne Çarptı

Kemik Yüklü Kamyon, EGO Otobüsüne Çarptı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, EGO otobüsü yolcu almak için durakta beklerken arkadan kemik yüklü bir kamyon çarptı. Kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı ancak araçlarda hasar meydana geldi. Kaza sonucu yola dağılan kemiklerin temizlenmesi için trafiğe kısa bir süreliğine ara verildi. Yaralanan kamyon sürücüsü ise kendi imkanlarıyla Çubuk Devlet Hastanesi'ne gitti.

Ankara’da EGO otobüsüne kemik yüklü kamyon çarptı

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen bir kaza sonucunda, belediye otobüsüne arkadan gelen kemik yüklü bir kamyon çarptı. Kazada kamyon sürücüsü hafif yaralandı ve her iki araçta da hasar meydana geldi. Kaza anında yola saçılan kemikler ise trafiği kısa bir süreliğine etkiledi. Yaralanan kamyon sürücüsü kendi imkanlarıyla Çubuk Devlet Hastanesine gitti.

Bu ilginç kaza, Ankara’da olağandışı bir durum olarak kaydedildi. Kemik yüklü bir kamyonun belediye otobüsüne çarpması, insanların dikkatini çekecek ve merak uyandıracak bir haber olarak ön plana çıkıyor. Arkadan gelen kamyonun çarpması sonucunda meydana gelen hasar ve yaralanan sürücü ise haberin önemli detayları arasında bulunuyor. Arama motorlarında tıklama alabilmesi için başlığın da etkileyici olması gerekiyor, bu nedenle “Ankara’da Belediye Otobüsüne Kemik Yüklü Kamyon Çarptı: Detaylar” şeklinde bir başlık seçilebilir.

Belediye, kamyon garajında önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor.

Sıradaki haber:

Belediye, kamyon garajında önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor.