h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Spor
  • Çayırova Belediyesi, Kapaklıspor’a misafir olacak.

Çayırova Belediyesi, Kapaklıspor’a misafir olacak.

Türkiye Basketbol Ligi'nde 19. hafta mücadelesinde Çayırova Belediyesi, deplasmanda Kapaklıspor ile karşılaşacak. Son 7 maçında 6 galibiyet alan Çayırova Belediyesi, kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor. Başantrenör Musa Enes Akdilek yönetiminde hazırlanan takım, üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Çayırova Belediyesi'nin sakat oyuncusu bulunmuyor. Maç, Pazar günü saat 17.30'da TBF TV'nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Çayırova Belediyesi, Türkiye Basketbol Ligi’nin 19. haftasında Kapaklıspor’a deplasmanda konuk olacak. Son 7 maçında 6 galibiyet elde eden Çayırova Belediyesi, bu maçı da kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor.

İki yıl içinde iki şampiyonluk yaşayan Çayırova Belediyesi, bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele ediyor. 19. hafta maçında Kapaklıspor ile zorlu bir mücadele verecek olan takım, Başantrenör Musa Enes Akdilek yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Çayırova Belediyesi, Kapaklıspor’u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Son 7 haftada 6 galibiyet alan takım, TBL’de yükselişini sürdürüyor ve 9 galibiyet ve 9 mağlubiyetle 6. sırada yer alıyor. Rakip Kapaklıspor ise 8 galibiyet ve 10 mağlubiyetle dokuzuncu sırada bulunuyor.

Çayırova Belediyesi son 3 maçını da kazanarak formunu yükseltti. 14 Ocak Pazar günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda saat 17.30’da oynanacak olan maçta da galibiyet arayacak. Sakat oyuncu bulunmayan Çayırova Belediyesi, zorlu mücadeleye tam kadro çıkacak. Maç, TBF TV’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu, Hentbol’da Bölge Şampiyonluğu Kazandı

Sıradaki haber:

Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu, Hentbol’da Bölge Şampiyonluğu Kazandı