h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa’da öğrencilere karnelerini dağıttı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa’da öğrencilere karnelerini dağıttı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa ziyareti sırasında bir okulda öğrencilere karne ve hediyelerini dağıttı. Protokol üyeleriyle birlikte öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Tunç, başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti. Ziyaretin ardından Bakan Tunç, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa’da bir okul ziyareti gerçekleştirerek öğrencilere karne ve hediyelerini dağıttı. Bakan Tunç, Bursa’ya bir dizi program için geldiği sırada Osmangazi ilçesinde yer alan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda öğrencilere karnelerini teslim etti ve hediyeler verdi. Ziyaretine Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da eşlik etti. Bakan Tunç ve protokol üyeleri öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Bakan Tunç, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaretinin ardından tarihi bir binada bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı da ziyaret etti.

Öğrencilere yardım amacıyla geleceğin öğretmenleri bağış kampanyası düzenledi

Sıradaki haber:

Öğrencilere yardım amacıyla geleceğin öğretmenleri bağış kampanyası düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.