h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Afyonkarahisar’da Sonbahar Sezonunun Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Afyonkarahisar’da Sonbahar Sezonunun Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Lisesi öğrencileriyle birlikte düzenlenen kahvaltı etkinliğinde buluştu. Sünnetci, öğrencilerin moral ve motivasyonlarının bu tür etkinliklerle arttığını belirtti. Etkinliğe Şube Müdürü, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri de katıldı. Sünnetci, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve 2. dönem etkinliklerinin devamını diledi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Lisesi öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldi ve öğrencilerin bu etkinlikler sayesinde moral ve motivasyonlarının yükseldiğini belirtti. Afyonkarahisar’da okullarda dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri devam ederken Sünnetci, Afyon Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirdiği kahvaltı etkinliğine katıldı. Kahvaltıya Şube Müdürü Hikmet Tuncer, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyeleri de katıldı. Sünnetci’nin yaptığı konuşmada, “Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerine teşekkür ediyor ve ikinci dönem etkinliklerimizin devamını diliyorum. Çünkü öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle teknolojik aletlerden uzaklaşarak daha sosyal bir hale geliyorlar. Özellikle 12. sınıf öğrencilerimiz için üniversite sınavı öncesi moral ve motivasyon kaynağı oluyor” ifadelerini kullandı. Kahvaltı etkinliği hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haber: İklim izcileri bilinçlenme yolculuklarında heyecanla ilerliyor

Sıradaki haber:

Haber: İklim izcileri bilinçlenme yolculuklarında heyecanla ilerliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.