h Dolar 34,0296 % -0.12
h Euro 38,0206 % -0.12
h Sterlin 45,2617 % 0.48
h Altın (Gr) 2.828,28 %0,92
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Bakan Yıldırım, gençlere Yeni Türkiye Yolu (YTY) desteği sağlıyor.

Bakan Yıldırım, gençlere Yeni Türkiye Yolu (YTY) desteği sağlıyor.

Yıldırım Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla ücretsiz TYT deneme oturumu düzenledi. 350 öğrencinin katıldığı deneme sınavı, Yıldırım Gençlik Merkezi ve iki kütüphanede gerçekleştirildi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlerin geleceğe hazırlanmasının önemini vurgulayarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavlara hazırlanan gençlere desteklerini artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi, üniversite adaylarına destek olmak amacıyla ücretsiz Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) deneme oturumu düzenledi.

Yıldırım Belediyesi, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan gençlerin düzeylerini belirlemeleri ve sınav deneyimi yaşamaları için ücretsiz TYT deneme sınavı gerçekleştirdi. Adaylar, Yıldırım Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi ve Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde yapılan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) ile gerçek sınav öncesinde kendilerini deneme imkanı buldular. Deneme sınavına Türkiye genelinde 350 öğrenci katıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, geleceği şekillendirmek için gençlere gereken tüm desteği sağlamaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Bizim hizmet anlayışımızın odak noktasında insan ve şehir bulunmaktadır. Şehirler, yollar, binalar inşa edebiliriz. Ancak özgür düşünen, vicdan sahibi, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştiremezsek yaptığımız hizmetler sadece beton yığınlarından ibaret olur. Bu yüzden öncelikli olarak insana önem veriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz. Gençlerimizin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

SANKO Okulları öğrencileri, başarılı performanslarıyla yüzmede bölge ikincisi oldu

Sıradaki haber:

SANKO Okulları öğrencileri, başarılı performanslarıyla yüzmede bölge ikincisi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.