h Dolar 34,1251 % 0.29
h Euro 38,0933 % 0.29
h Sterlin 45,4944 % 0.36
h Altın (Gr) 2.873,00 %1,56
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Başkan Coşkun, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj verdi

Başkan Coşkun, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj verdi

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrencilere bir mesaj yayımladı. Mesajında Coşkun, öğrencilere başarıya ulaşmanın faktörlerini anlattı. Sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedefler belirleme ve kararlılık gibi faktörlerin önemine vurgu yaptı. Tatil süresince dinlenmenin yanı sıra zayıf noktalarda takviye yapmanın önemine değindi ve kitap okumanın hedefe giden yolda büyük rol oynadığını belirtti. Aynı şekilde, öğrencilerin eksikliklerini üzmeden değerlendirebilecekleri önerilerde bulundu. Coşkun, öğrencilere ve öğretmenlere gösterdikleri çabayı takdir etti ve başarılı bir yıl diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Coşkun, öğrencilere yönelik mesajında önemli noktalara değindi.

Mesajında, başarı için birden çok faktörün önemli olduğunu vurgulayan Başkan Coşkun, sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık gibi unsurların başarıya giden yolun temel taşları olduğunu belirtti. Başarıya ulaşmanın en önemli adımlarından birinin kendine güvenmek olduğunu söyleyen Coşkun, tatillerin dinlenmek için değerlendirilmesi gerektiğini ancak boşa vakit geçirme anlamına gelmediğini ifade etti.

Öğrencilerin tatil süresince dinlendirici ve eğlendirici aktivitelerin yanı sıra zayıf oldukları konuları pekiştirmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Coşkun, bunun ikinci yarıyıl döneminde daha başarılı olmalarını sağlayacağını dile getirdi. Ayrıca kitap okumanın önemine de değinen Coşkun, okumanın problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutabileceğini özellikle vurguladı.

Başkan Coşkun, mesajında ayrıca anne ve babalara öğrencilerin eksikliklerini başarısızlık olarak görmemelerini ve tatili ikinci döneme daha iyi hazırlamak için değerlendirmelerini önerdi. Öğrencilere olan emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Coşkun, 2023-2024 eğitim yılında Pamukkale başta olmak üzere tüm ülkede başarılı bir yılın geçirilmesini temenni etti.

Uğur Coşkun’un yarıyıl tatili için öğrencilere ve ailelere yaptığı bu mesaj, öğrencilerin kendilerini geliştirecek etkinliklerle dinlendirme ve ikinci yarıyılda daha başarılı olma fırsatı yakalamaları için önemli tavsiyeler sunuyor.

Burs Kazanan Geleceğin Moda Tasarımcıları Karnelerini Aldı

Sıradaki haber:

Burs Kazanan Geleceğin Moda Tasarımcıları Karnelerini Aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.