h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Başkan Gümüş, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj paylaştı.

Başkan Gümüş, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj paylaştı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla öğrencilere bir mesaj yayımladı. Başkan Gümüş, öğrencilere karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdikleri için tebriklerini ileterek, tatil sürecinde iyi dinlenmelerini ve kitap okumalarını önerdi. Ayrıca, öğretmenlere de başarılı bir dönem geçirdikleri için teşekkür etti ve tatilin keyfini çıkarmalarını diledi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gümüş, mesajında öğrencilerin ve ailelerin yarıyıl tatiline başlayarak karnelerini aldıklarını belirterek, çocukların bu tatili iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okuyup dinlenmelerini önerdi.

Başkan Gümüş, mesajında şu sözlere yer verdi: “Değerli çocuklar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini geride bıraktınız. Karnelerinizi alarak çalışmalarınızın karşılığını aldınız. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Unutmayın, karnenizdeki notlar sizin gerçek başarı seviyenizi yansıtmaz. Ne olursa olsun, bizler her zaman yanınızdayız. Sevgili çocuklar, yarıyıl tatili hem dinlenmek hem de derslerdeki eksiklikleri tamamlamak için iyi bir fırsat. İnanıyorum ki 15 günlük tatilde bol bol kitap okuyacak ve zamanınızı verimli bir şekilde değerlendireceksiniz. Değerli öğretmenlerimiz; bir dönem boyunca gösterdiğiniz çaba için hepinizi tebrik ediyorum. Sizler de dinlenmeyi hakediyorsunuz. Hepinize iyi tatiller diliyor, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum.”

Vakit Buluşması: Gökhan Müftüoğlu, Yalova’daki öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı

Sıradaki haber:

Vakit Buluşması: Gökhan Müftüoğlu, Yalova’daki öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.