h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Batman’da Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi Verildi

Batman’da Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi Verildi

Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri personellerine verildi. Eğitimde ambulans kazalarının önlenmesi ve etkin hizmet sunumu hedefleniyor. 40 saatlik eğitimde, teorik ve uygulamalı olarak trafik bilgisi, sürüş güvenliği, araç bakımı gibi konular işlendi. Muş, Siirt ve Batman'dan 21 katılımcı ve 7 eğitmenin iştirak ettiği eğitimde başarılı olanlara katılım belgesi verildi.

Batman İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE), hastane öncesi acil sağlık hizmetleri personellerine verildi. Eğitimle birlikte ambulans kazalarının önlenmesi ve etkin hizmet sunumu hedefleniyor. Toplamda 40 saat süren eğitimde, teorik, uygulama ve sınav aşamaları yer aldı. Teorik bölümde trafik bilgisi, kuralları, ambulans çeşitleri ve teknik özellikleri, sürüş güvenliği, araç bakımı ve kontrolü gibi konular ele alındı. Ayrıca güvenli sürücülük davranışları, psikoteknik testin önemi, özel durumlarda ambulans kullanımı, ambulans kazaları ve kabin güvenliği, ambulans yangınlarına müdahale teknikleri ve ışık-siren protokolleri gibi konular da işlendi. Uygulama kısmında ise ambulans sürücülerine trafikte karşılaşabilecekleri tehlikeli durumlar için doğru manevralar ve güvenli sürüş becerileri kazandırıldı. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere ASGE katılım belgesi sunuldu. Batıman’da düzenlenen ASGE’ye Muş, Siirt ve Batman’dan toplamda 21 katılımcı ve 7 eğitmenin katıldığı belirtiliyor.

Üniversite adaylarına deneme sınavı fırsatı sunuluyor!

Sıradaki haber:

Üniversite adaylarına deneme sınavı fırsatı sunuluyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.