h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Battalgazi Belediyesi KPSS tekrar kampı büyük bir ilgiyle karşılandı!

Battalgazi Belediyesi KPSS tekrar kampı büyük bir ilgiyle karşılandı!

Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlanan kursiyerler için tekrar dersleri düzenliyor. Deprem sonrası ders çalışma ortamı ve kaynak bulmakta zorlanan kursiyerler, belediye başkanının talimatıyla başlayan tekrar dersleri sayesinde sınavlara daha iyi hazırlanma imkanı buluyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen derslere katılan kursiyerler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür ediyor.

Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan kursiyerlere destek olmak amacıyla tekrar dersleri düzenliyor. 6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından ders çalışma imkanı ve kaynak bulmakta zorlanan öğrenciler için yapılan tekrar dersleri, kursiyerlere sınavlara hazırlanma fırsatı sunuyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla başlatılan KPSS tekrar dersleri, 15 Ocak’ta başlamıştır. Genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında gerçekleştirilen tekrar dersleri, eğitimcilere ait Görsel Eğitim Kurumları tarafından ücretsiz olarak düzenlenmektedir. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan derslerde, öğrencilere ders çalışma teknikleri, konu anlatımları, deneme sınavları ve birebir destek imkanları sunulmaktadır. Kursiyerler, tekrar derslerinden memnuniyetlerini dile getirerek Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etmişlerdir. KPSS’ye hazırlanan öğrencilerin büyük bir fayda sağladığı tekrar dersleri, ücretsiz olması nedeniyle de öğrenciler tarafından önemli bulunmaktadır. Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği bu kamp sayesinde öğrenciler, daha iyi bir şekilde sınava hazırlanma imkanı bulmuşlardır. Kursiyerler, yapılan desteğe ve düzenlenen tekrar derslerine sevinçle yanıt vererek, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etmişlerdir.

Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri sepet örme sanatını başarıyla öğreniyor.

Sıradaki haber:

Köyceğiz Ortaokulu öğrencileri sepet örme sanatını başarıyla öğreniyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.