h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Bayburt’ta “Yenilikçi Çözme ile İngilizce Dil Eğitimi” çalıştayı gerçekleşti

Bayburt’ta “Yenilikçi Çözme ile İngilizce Dil Eğitimi” çalıştayı gerçekleşti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İngilizce Dil Eğitiminde Yenilikçi Çözme Çalıştayı, dil öğretimine ilişkin beklentiler, sorunlar ve çözüm önerilerini ele aldı. Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen çalıştayda, dil öğretimindeki iyi uygulamaların paylaşılması, eksikliklerin belirlenerek çözümler üretilmesi amaçlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, dil eğitiminin önemine vurgu yaparak, çalıştayın başarılı bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’İngilizce Dil Eğitiminde Yenilikçi Çözme Çalıştayı’, dil öğretimiyle ilgili beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı bir etkinlik oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın dil becerileri ve yabancı dil öğretimi konusundaki önemli çalışmalarına dikkat çekmek ve İngilizce öğretimini desteklemek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geniş kapsamlı bir çalıştay düzenlendi. Bayburt Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri, akademisyenler ve öğretmenlerin katıldığı çalıştay, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Atölye çalışmaları ise dört ayrı masada gerçekleştirildi. Dil öğretimiyle ilgili beklentiler, sorunlar ve geliştirilmesi gereken konular değerlendirilerek çeşitli çözüm önerileri sunuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, açılış konuşmasında, çocukların ve gençlerin sağlam bir dil eğitimiyle ilerlemesini ve geleceğe yön veren nesiller olmasını umut ettiklerini belirtti. Çalıştayın amacının, okullarda yapılan iyi örnek uygulamaları paylaşmak, bu örnekleri yaygınlaştırmak, eksiklikleri tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek ve dil öğretimiyle ilgili beklentileri paydaşlarla istişare etmek olduğunu vurguladı. Güney, eğitimde birlik beraberlik ve takım ruhunun önemine de değindi ve tüm katılımcılara teşekkür ederek verimli bir çalıştay geçirilmesini temenni etti. İngilizce Dil Eğitiminde Yenilikçi Çözme Çalıştayı, açılış ve tanıtım konuşmalarının ardından atölye çalışmalarıyla devam etti. Katılımcılar, dil öğretiminde karşılaşılan zorlukları ve çözüm önerilerini masalarında paylaştı. Çalıştayın sonunda, katılımcılara belgeleri takdim edildi. Çalıştay, Bayburt Öğretmenevi’nde gerçekleşen belge töreniyle sona erdi.

75 kişi başarıyla tamamlanan tıbbi aromatik bitkiler kursunun mezunu oldu!

Sıradaki haber:

75 kişi başarıyla tamamlanan tıbbi aromatik bitkiler kursunun mezunu oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.