h Dolar 34,2657 % -0.05
h Euro 37,0511 % -0.05
h Sterlin 44,3386 % -0.01
h Altın (Gr) 2.996,99 %0,15
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Bulanık ilçesinde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı

Bulanık ilçesinde binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı

Vakit.com.tr haber sitesi olarak Muş'un Bulanık ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve 20 bin öğrenci ile bin 400 öğretmen için yarıyıl tatili başladı. Bulanık ilçe genelinde karnelerin dağıtılmasının ardından yarıyıl tatili başladı. Tatil öncesinde Söğütlü Köyü İlkokulu ve Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Kaymakam Ocak, öğrencilere tatili iyi değerlendirmelerini, dinlenip stresten uzaklaşmamalarını tavsiye etti. Velilere de çocukları kıyaslamadan değerlendirme yapmamaları gerektiğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunçel ise öğretmenlere ve öğrencilere emekleri için teşekkür etti. Karne dağıtım töreninde kızak hediye edildi ve kaymakam toplantı yapmak üzere okuldan ayrıldı.

Muş’un Bulanık ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte 20 bin öğrenci ve bin 400 öğretmen için yarıyıl tatiline girildi. Yarıyıl tatili, Bulanık ilçesi genelinde 20 bin öğrenci ve bin 400 öğretmen için karnelerin dağıtılmasının ardından başladı. Söğütlü Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Bulanık Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, Komando Asayiş Bölük Komutanı Üsteğmen İbram Adıgüzel, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ve Şube Müdürü Tekin Erdoğan ile öğrenciler katıldı. Karnelerini alan öğrencilere konuşan Kaymakam Ocak, iyi bir tatil geçirmelerini ve başarılı olmaları için çalışmalarını sürdürmelerini istedi. Ayrıca, velilere de çocuklarının notlarını karşılaştırarak değerlendirme yapmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karne dağıtım töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ise öğretmenlere ve öğrencilere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Ocak, daha sonra 1. ve 2. sınıf öğrencilerine kızak dağıtarak tatilin keyifli geçmesini sağladı.

Yüksek lisans ve doktora programlarına büyük destek: 750 bin TL!

Sıradaki haber:

Yüksek lisans ve doktora programlarına büyük destek: 750 bin TL!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.