h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Diyarbakır’da öğrenciler için uzay bilimlerine dair bir seminer gerçekleştirildi

Diyarbakır’da öğrenciler için uzay bilimlerine dair bir seminer gerçekleştirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bilgievi öğrencilerine uzay bilimleri ve Türkiye’de uzay çalışmalarıyla ilgili seminer verdi. Ali Emiri Bilgievi’nde düzenlenen seminerde, T3 Vakfı İl Sorumlusu Büşra Sümeyye Cinemre, milli teknolojinin önemini anlattı ve teknoloji yarışmaları, hava gösterileri ve girişimcilik konularına değindi. Ayrıca Cinemre, Teknofest hakkında da bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bilgievi öğrencilerine uzay bilimleri ve Türkiye’deki uzay çalışmaları hakkında seminer düzenledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, bilgievlerinde eğitim gören öğrencileri etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Ali Emiri Bilgievi’nde gerçekleştirilen seminerde, Diyarbakır T3 Vakfı İl Sorumlusu Büşra Sümeyye Cinemre, Türkiye’deki uzay çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Cinemre ayrıca milli teknolojinin önemini vurgulayarak, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri ve girişimcilik konularını ele aldı. Seminerde ayrıca, Teknofest adlı etkinlik ile ilgili bilgiler de paylaşıldı ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Öğrencilerin karne gününde yaşadığı acı haberi: Bir yasa bozdu!

Sıradaki haber:

Öğrencilerin karne gününde yaşadığı acı haberi: Bir yasa bozdu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.