h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Diyarbakır’da öğrencilere “Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Önleyici Seminer” verildi

Diyarbakır’da öğrencilere “Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Önleyici Seminer” verildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Konukevi Kız Yurdu’nda kalan öğrencilere madde bağımlılığıyla ilgili koruyucu ve önleyici seminer düzenledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi, öğrencilere tütün, alkol ve uyuşturucuyla ilgili zararları anlatan bir eğitim verdi. Uzman Psikolog Serap Çapraz, kısa filmler ve slaytlarla öğrencilere madde bağımlılığıyla mücadelede alınması gereken önlemleri ve sorularını yanıtladı. Belediye, farklı yerlerdeki okullarda da seminerler düzenlemeye devam edecek.

“Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Konukevi Kız Yurdu’nda konaklayan öğrenciler için “Madde Bağımlılığına Karşı Koruyucu Önlemler” semineri düzenledi.
Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi, gençlere tütün, alkol ve uyuşturucunun sağlığa olan zararlarını anlatmayı amaçlayan koruyucu ve önleyici eğitim semineri düzenledi.
Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi’nde görevli olan Uzman Psikolog Serap Çapraz, Konukevi Kız Yurdu’nda eğitim gören öğrencilere seminer verdi.
Çapraz, öğrencilere madde bağımlılığına karşı alınması gereken koruyucu önlemleri ve yapılması gerekenleri kısa filmler ve slaytlar eşliğinde anlattı ve öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.
Madde Bağımlılığı Danışmanlık Destek Merkezi, akademi liselerde, bilgi evlerinde, Konukevi Kız Yurdu’nda, kitap kahvelerde ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarında “Madde Bağımlılığına Karşı Koruyucu Önlemler” seminerlerini sürdürecek.”

Ağrı’da şehitler için okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Sıradaki haber:

Ağrı’da şehitler için okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.