h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Edirne’de kahraman şehitlerimiz için dua edildi ve saygı duruşu yapıldı

Edirne’de kahraman şehitlerimiz için dua edildi ve saygı duruşu yapıldı

Edirne'de, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerlerimiz için tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşu düzenlendi. Ak Mercan Anadolu Lisesi'nde yapılan dua ve İstiklal Marşı okunmasıyla beraber şehitlere saygı gösterildi. 75. Yıl İlkokulu'nda ise okul müdürünün konuşmasının ardından öğrenciler de saygı duruşunda bulunarak şehitleri anmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da tüm eğitim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde bayrak törenlerinde 1 dakikalık saygı duruşunun gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Edirne’de Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düşen kahraman askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua ve saygı duruşu gerçekleştirildi. 15 Ocak Pazartesi günü, bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşuna yer verildi. Ak Mercan Anadolu Lisesi’nde dua edilerek İstiklal Marşı okundu. Aynı şekilde 75. Yıl İlkokulu’nda da bayrak töreninin ardından öğrenciler şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Pençe Kilit Harekat bölgesindeki şehitlerimizi anmak ve minnettarlığı ifade etmek amacıyla tüm eğitim kurumlarında 15 Ocak 2024’te yapılacak bayrak törenlerinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirileceği belirtilmişti.

Amasya’da bir köy okulunda, öğrenciler şehitlerimiz için gökyüzüne ellerini uzattı.

Sıradaki haber:

Amasya’da bir köy okulunda, öğrenciler şehitlerimiz için gökyüzüne ellerini uzattı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.