h Dolar 34,1061 % 0.26
h Euro 38,2004 % 0.26
h Sterlin 45,5318 % 0.49
h Altın (Gr) 2.855,74 %0,95
h BIST100 9.980,14 %0,05
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Eğitimciler Yarıyılı Değerlendirirken Kaygılı: Ne Durumdayız?

Eğitimciler Yarıyılı Değerlendirirken Kaygılı: Ne Durumdayız?

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini değerlendirerek öğrencilere ve eğitim çalışanlarına tatil diledi. Öselmiş, köklü müfredat değişiklikleri yapılması ve eğitime ciddiyetin getirilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, müfredatın yenilenmesi, eğitimin altyapısının tamamlanması ve öğretmen eğitiminin gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, birinci eğitim dönemini değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Öselmiş, öğrencilere ve eğitim çalışanlarına iyi bir tatil dilerken, ara tatilin eksiklerin tamamlanması için bir fırsat olduğunu belirtti. Eğitimde milli bir ruhun kazandırılması için müfredat değişikliklerinin yapılması gerektiğini vurgulayan Öselmiş, ders çizelgelerindeki değişikliklerin yanı sıra eğitime ciddiyetin gelmesi, öğretmenlere değer verilmesi ve taleplerin çözüme kavuşturulması gibi adımların atılmasını istedi. Ayrıca, daha iyi bir eğitim sistemi için müfredatın yenilenmesi gerektiğini belirten Öselmiş, eğitimin öğrencileri donanımlı ve yetenekli olarak hayata hazırlaması için müfredatların güncellenmesi, öğretmen eğitiminin gözden geçirilmesi ve eğitim altyapısının tamamlanmasının şart olduğunu ifade etti.

25 yaşındaki gençten ilginç bir başarı hikayesi: İlk defa karne aldı!

Sıradaki haber:

25 yaşındaki gençten ilginç bir başarı hikayesi: İlk defa karne aldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.