h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunan aktiviteler ilgi topluyor

Eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunan aktiviteler ilgi topluyor

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin Destek Eğitim Merkezleri, yarıyıl tatiline sayılı günler kala öğrencilere etkinlikler düzenliyor. Yeşildere şubesinde patlamış mısır yiyerek sinema keyfi yaşayan öğrenciler, balon patlatma yarışmasıyla eğlendiler. 10 yaşındaki Eslem Elif Yılmaz, okulda öğrendikleri dersleri destek eğitim merkezinde pekiştirme şansı bulduklarını, tatilde arkadaşlarını ve öğretmenlerini özleyeceğini söyledi. Zeytinköy Destek Eğitim Merkezi'nin Türkçe öğretmeni Özge Demir Çataldaş ise sınavlara hazırlanan öğrencilerle çalıştıklarını ve yarıyıl tatilinde de bu çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline yaklaşırken öğrencilerin sosyalleşmeleri ve tatile hazırlanmaları amacıyla Destek Eğitim Merkezleri’nde etkinlikler düzenleniyor. Muratpaşa Belediyesi, 19 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilini yaklaşırken öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi Destek Eğitim Merkezi’nin Yeşildere şubesinde, öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan patlamış mısırları yiyerek arkadaşlarıyla birlikte sinema keyfi yaşıyor. Sinema aralarında öğretmenlerinin sorularını cevaplayan öğrenciler, etkinlik sonrasında gruplar halinde ayaklarına bağladıkları balonları patlatarak yarışıyor. Kendi arkadaşlarıyla birlikte eğlenmenin keyfini çıkaran öğrenciler, tatil için ayrılacakları iki hafta boyunca arkadaşlarını çok özleyeceklerini belirtiyorlar. İlkokul öğrencilerinin yer aldığı gruplardan birinde yer alan 10 yaşındaki Eslem Elif Yılmaz, destek eğitim merkezinde okuldaki derslerini pekiştirme fırsatı yakaladığını ifade ediyor. Yılmaz, özel günleri arkadaşlarıyla kutlayarak sosyalleştiklerini ve tatilde arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok özleyeceğini dile getiriyor. 10 yaşındaki Kumsal Durdu ise kısa bir süre kalmalarına rağmen okul ve destek eğitim merkezinde eğitimlerini birlikte yürütebildiğini ve okuldaki anlamadığı konular hakkında merkezdeki öğretmenlerden detaylı bilgi alabildiğini belirtiyor. Zeytinköy Destek Eğitim Merkezi’nin Türkçe öğretmeni Özge Demir Çataldaş ise dönemin yoğun ve eğlenceli olduğunu, aynı zamanda stresli geçtiğini ifade ederken, 8. sınıf öğrencilerinin sınav heyecanının kendilerine de yansıdığını ifade ediyor. Çataldaş, yarıyıl tatilinin ilk haftasında 8. sınıflarla sınav çalışmalarına devam edeceklerini belirtiyor. İlkokul ve ortaokul olarak iki ayrı gruba eğitim verdiklerini söyleyen Çataldaş, yaklaşık 500 öğrenciyle çalıştıklarını aktarıyor. Öğrencileri sınavlara hazırlamak amacıyla her ders için soru çözüm saatleri belirlediklerini ve öğrencilerle birebir soru çözme imkanı tanıdıklarını sözlerine ekliyor.

Dalaman’a Fen Lisesi Kurulacak

Sıradaki haber:

Dalaman’a Fen Lisesi Kurulacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.