h Dolar 34,1038 % 0.22
h Euro 38,0861 % 0.22
h Sterlin 45,3562 % 0.06
h Altın (Gr) 2.840,44 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Emet Borspor, eğitime katkı sağlıyor

Kütahya'nın Emet ilçesinde, "Gelecek Benim" projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere ödül olarak yemek verildi. Emet Bor İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen deneme sınavlarında başarı elde eden 11 öğrenci, Emet Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İşletme Müdürü'nün katılımıyla düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldi. Proje, öğrencilerin başarılarını artırmak ve onlara doğru yönlendirmeler yapmak amacıyla gerçekleştiriliyor. Emet Eti Maden İşletme Müdürlüğü'ne yemek organizasyonu için teşekkür edildi.

Emet ilçesinde gerçekleştirilen “Gelecek Benim” projesi kapsamında, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek amacıyla Emet Bor İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe geneli deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilere yemek verildi.

Üniversite hazırlık çalışmalarına destek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Gelecek Benim” projesi kapsamında üçüncü ilçe geneli deneme sınavının sonuçlarına göre en çok net artışı sağlayan 11 öğrenci, Eti Maden İşletme Müdürlüğü tarafından verilen yemekte bir araya geldi. Etkinlik, Emet Bor İşletmesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenirken, etkinliğe Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Emet Bor İşletme Müdürü Ersan Ayten ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen de katıldı.

Kaymakam Furkan Seyman, öğrencilerle ilgili bilgi alarak, projenin başarı grafiği gibi önemli noktaları tespit ederek doğru yönlendirmeler yapmayı ve sınav stresini en aza indirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, yemek organizasyonu için Emet Eti Maden İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Jandarma Bingöl’de öğrencilere karne sürprizi yaparak hediye verdi

Sıradaki haber:

Jandarma Bingöl’de öğrencilere karne sürprizi yaparak hediye verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.