h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Erciş Kaymakamı Karaloğlu, öğrencilerin karne heyecanına dahil oldu

Erciş Kaymakamı Karaloğlu, öğrencilerin karne heyecanına dahil oldu

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Ebubekir Çiftçi İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulu'nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Karaloğlu, öğrencilere karneleri ile birlikte hediyelerini takdim ederek, yarıyıl tatillerini güzel şekilde değerlendirmelerini temenni etti. İlçe genelinde dereceye giren öğrencilere de madalyalarını veren Karaloğlu, öğretmenlerle de bir araya geldi. Törene Kaymakam Karaloğlu'nun yanı sıra diğer kurum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katıldı.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Ebubekir Çiftçi İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulu’ndaki karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Törende, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Karaloğlu, öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek yarıyıl tatilinin en güzel şekilde değerlendirilmesi temennisinde bulundu. Ayrıca, dereceye giren öğrencilere altın, gümüş ve bronz madalyalar takdim edildi. Karne dağıtımının ardından Karaloğlu, öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Törene, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu’nun yanı sıra diğer ilçe yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Jandarma, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Sıradaki haber:

Jandarma, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.