h Dolar 34,0990 % 0.19
h Euro 38,0728 % 0.19
h Sterlin 45,3632 % 0.02
h Altın (Gr) 2.836,79 %0,28
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Erciş’te düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri takdim edildi

Erciş’te düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri takdim edildi

Erciş ilçesinde düzenlenen "Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlkokul, ortaokul ve liseler arasında gerçekleşen yarışmada birincilere bisiklet hediye edilirken diğer dereceye giren öğrencilere de farklı hediyeler verildi. Ödül törenine Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, ilçe milli eğitim müdürü, okul müdürleri, dernek çalışanları ve dereceye giren öğrencilerin aileleri katıldı."

Erciş ilçesinde düzenlenen “Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması”nın ödül töreni gerçekleştirildi. Hayrat Vakfı ve Uluslararası Eğitimciler Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla düzenlenen yarışmanın ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerindeki dereceye giren öğrencilere bisikletler ve diğer ödüller takdim edildi. Ödül törenine, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, okul müdürleri ve dereceye giren öğrencilerin aileleri de katıldı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan, Çocukların Karneleri İle Sevincini Paylaştı

Sıradaki haber:

Sincan Belediye Başkanı Ercan, Çocukların Karneleri İle Sevincini Paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.