h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Erdem Koleji’nin parlak yıldızları göz dolduruyor!

Erdem Koleji’nin parlak yıldızları göz dolduruyor!

Erdem Koleji öğrencileri, Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonası İl seçmesinde büyük bir başarı elde etti. Alper Gencer, yıldızlar kategorisinde 'kata' dalında üçüncü ve 'kumite' dalında birinci oldu. Anıl Umut Ok ise 'kumite' dalında ikinci olarak il çapında başarılı bir performans sergiledi. Bu başarılar, öğrencilere ve okul yönetimine gurur ve memnuniyet yaşattı.

Erdem Koleji öğrencileri, Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonası İl seçmesinde büyük başarı elde etti. Alper Gencer, yıldızlar kategorisinde hem “kata” hem de “kumite” dalında dereceye girerek üçüncü ve birinci oldu. Anıl Umut Ok ise Yıldızlar kategorisinde “kumite” dalında ikinci olarak madalya kazandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Gençler A-B Karate İl Birinciliği” müsabakaları, çok sayıda okul ve öğrenci sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Karate meraklılarını heyecanlandıran müsabakalarda, genç karateciler kıyasıya mücadele etti. Başarılı olan ve dereceye giren sporcular, Türkiye çeyrek finalinde okullarını temsil etme hakkı kazandı.
Erdem Koleji öğrencilerinden Alper Gencer, il seçmesinde “kata” dalında üçüncü, “kumite” dalında ise birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı turnuvada Anıl Umut Ok, Yıldızlar kategorisinde “kumite” dalında ikinci olarak madalya kazandı.
Okullarını gururla temsil eden öğrencilerinin başarıları hakkında konuşan Mehmet Örfi Sönmez, sporcuları tebrik etti. Sönmez, gençlerin madalyalarını toplamaya devam ettiğini söyleyerek onları kutladı ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti. Ayrıca, başarıda emeği geçen antrenörler, öğretmenler ve idarecileri de tebrik etti.

Velilere karne gününde verilecek tavsiyeler

Sıradaki haber:

Velilere karne gününde verilecek tavsiyeler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.