h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi bilgilendirme toplantısı düzenledi

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi bilgilendirme toplantısı düzenledi

Gaziantep Üniversitesi, Erasmus+ programının dijitalleşmesi ve ikili anlaşmaların arttırılmasına yönelik bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Avrupa Komisyonu'nun Kağıtsız Erasmus Projesi'nin hedeflendiği belirtildi. Ayrıca, Erasmus+ başvuruları için İngilizce sınav barajının 50 taban puan alınacağı ve öğrencilerin İngilizce öğrenmeye teşvik edilmesinin önemi vurgulandı. Aynı zamanda, GAÜN'ün Erasmus+ hibesini etkin bir şekilde kullanmayı hedeflediği ve ikili anlaşma sayısını artırmak için toplantılar düzenlediği ifade edildi. Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ programının tanıtımı ve dijitalleşme sürecinde tüm bölümlere destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

GAÜN’de Erasmus Programı İçin Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, GAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda Erasmus+ İkili Anlaşmalarının artırılması ve programın dijitalleşme sürecine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda GAÜN Erasmus Uzmanı Ebru Göktekin, Avrupa Komisyonu’nun Kağıtsız Erasmus Projesi (Erasmus Without Paper-EWP) kapsamında, üniversiteler arası anlaşmaların ve öğrencilerin Erasmus hareketlilikleri için kullanılan belgelerin dijitalleştirilmesi hedefinin olduğunu belirtti. Ayrıca Göktekin, Erasmus+ Programları başvurularında İngilizce sınavından en az 50 puan alınması gerektiğini ve bu programların yanı sıra kariyer planları için de önemli olduğunu vurguladı.

GAÜN Erasmus Uzmanı Göktekin, ayrıca GAÜN’e tahsis edilen ve uluslararasılaşma stratejik hedeflerine uygun olarak kullanılması gereken fonların etkin bir şekilde kullanılmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda bölüm başkanları ve Erasmus+ Bölüm Koordinatörlerinin katılımıyla toplantılar düzenlediklerini belirten Göktekin, Erasmus+ programının tanıtılması ve İkili Anlaşma sayısının artırılması için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi, Erasmus+ Değişim Programları ve dijitalleşme sürecinde tüm bölümlere destek vermeye hazır olduklarını belirttiği toplantı sonunda “Erasmus+ İkili Anlaşmaların Artırılması ve Dijitalleşme Süreci” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

GAÜN’de eğitmenlere girişimcilik ve steam eğitimi verildi

Sıradaki haber:

GAÜN’de eğitmenlere girişimcilik ve steam eğitimi verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.