h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • GAÜN’de eğitmenlere girişimcilik ve steam eğitimi verildi

GAÜN’de eğitmenlere girişimcilik ve steam eğitimi verildi

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi, öğretmenlere yönelik girişimcilik ve STEM eğitimi düzenledi. Proje kapsamında, öğretmenlere girişimcilik konusunda temel bilgiler verildi ve STEM eğitimi ile girişimciliğin birleştirilme yolları ele alındı. Eğitimde, proje tabanlı öğrenme, yapay zeka, GPT Teknolojileri, Web 2.0 Araçları ve 5G Teknolojileri gibi konular da işlendi. Eğitim, öğretmenleri hem teorik hem de pratik düzeyde bilgilendirdi.

GAÜN Eğitim Fakültesi, öğretmenlere yönelik girişimcilik ve STEAM eğitimi düzenledi. Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran tarafından yönetilen STEAM Projesi, öğretmenlere girişimcilik konusunda güçlü bir temel oluşturmayı hedefledi. Eğitime, GAÜN akademisyenleri Prof. Dr. Birsen Bağçeci, Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, Öğr. Gör. Behzat Şençay ve Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özbay da katıldı.

Eğitim, girişimciliğin temellerini ve sınıflarda nasıl entegre edilebileceğini, STEM ile girişimciliği birleştirmenin yollarını, girişimcilik ve STEM eğitimine yönelik proje tasarımını, proje tabanlı öğrenmeyi, yapay zeka, GPT Teknolojileri, Web 2.0 Araçları ve 5G Teknolojileri gibi konuları içerdi. Bu eğitim, teorik ve pratik olarak öğretmenleri girişimcilik ve STEM konuları hakkında bilgilendirdi. GAÜN Eğitim Fakültesi’nin düzenlediği bu eğitim, öğretmenlere yeni bilgiler sunarken aynı zamanda onların mesleki gelişimine katkı sağlamaktadır.

Vali Dağlı, öğrencilerin karne heyecanına katıldı ve onları kutladı

Sıradaki haber:

Vali Dağlı, öğrencilerin karne heyecanına katıldı ve onları kutladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.