h Dolar 34,0833 % 0.03
h Euro 37,9039 % 0.03
h Sterlin 45,1908 % 0
h Altın (Gr) 2.794,87 %-0,27
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Gediz ilçesinde gerçekleştirilen Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı

Gediz ilçesinde gerçekleştirilen Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Gediz ilçesinde yapıldı. Toplantı öncesinde ise ilçe ziyaretleri gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü ve Müdür Yardımcısı, başarılı bir dönem geçiren eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. Ayrıca Müdür Başyiğit, okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Gediz'deki milli eğitim görevlileriyle yapılan toplantıda ise öneri ve istekler değerlendirildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığındaki toplantı, Gediz ilçesinde düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Yardımcısı Hakan Gölpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı öncesinde Çavdarhisar ilçesinde yeni göreve başlayan Musa Kazak’ı ziyaret etti. Ardından Gediz ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. dönemi değerlendirildi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin öneri ve görüşleri paylaşıldı.

Toplantının ardından Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, çeşitli okul ziyaretleri gerçekleştirdi. Zafer İlkokulu’nu ziyaret eden Başyiğit, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi ve yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldı. Ardından Zafer Anaokulu’nu ziyaret ederek okulun durumu hakkında bilgi aldı. Kurtuluş İlkokulu ve Kurtuluş Anaokulu’nda da incelemelerde bulunan Başyiğit, öğretmenlerle sohbet ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretlerinin ardından İlçe Kaymakamı Hakan Alkan ile görüşen Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, eğitim ve öğretimle ilgili konuları ele aldı. Gediz Halk Eğitim Merkezi’nde ise Gazze’deki çocuklara yardım için üretilen ürünleri inceledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Adana’daki Öğrencilerden Eşsiz TEKNOFEST Koreografisi

Sıradaki haber:

Adana’daki Öğrencilerden Eşsiz TEKNOFEST Koreografisi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.