h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Gediz’de belediyeden öğrencilere destek: Üretmeyi öğreniyorlar

Gediz’de belediyeden öğrencilere destek: Üretmeyi öğreniyorlar

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilen 200 adet bank, belediyeye teslim edildi. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, öğrencilerin ilçe ekonomisine katkı sağladığını belirtirken, bankların ilçede ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirileceğini ifade etti.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Belediye arasındaki iş birliği çerçevesinde öğrenciler tarafından üretilen 200 bank, belediyeye teslim edildi. Okul Müdürü Gökhan Said Mamak, Öğretmen Osman Erkut ve öğrenciler, Başkan Akçadurak’ı ziyaret ederek bu amaçla üretilen bankları teslim etti. Metal Teknolojisi Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından imal edilen banklar, ilçede ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirilecek. Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, meslek lisesi öğrencilerinin ilçe ekonomisine katkı sağladığını belirtti ve öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023 yılında bir ilke imza atarak öncü bir üniversite haline geldi.

Sıradaki haber:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 2023 yılında bir ilke imza atarak öncü bir üniversite haline geldi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.