h Dolar 34,0417 % -0.07
h Euro 37,9968 % -0.07
h Sterlin 45,2424 % 0.19
h Altın (Gr) 2.799,78 %-0,10
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Genç liderler, liderlik sunumlarında mücadele ederek birinci olmak için yarıştı

Genç liderler, liderlik sunumlarında mücadele ederek birinci olmak için yarıştı

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri, liderlik sunumlarıyla birincilik için yarıştı. Doç. Dr. Engin Kanbur tarafından yönetilen etkinlikte öğrenciler, liderlik ve motivasyon konularında sunumlarını gerçekleştirdi. Bu etkinlikle öğrenciler, iş dünyasında kritik olan iletişim, özgüven ve stres yönetimi gibi becerilerini sergiledi. Ayrıca, Havacılık Yönetimi Bölümü, öğrencilere bu önemli yetenekleri kazandırmak ve havacılık sektöründeki değişime uyum sağlamak için bu tür etkinliklere önem veriyor. Etkinlik, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, liderlik sunumlarıyla birincilik için yarıştı.

Engin Kanbur tarafından yönetilen “Liderlik ve Motivasyon” dersi kapsamında, Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri liderlik sunumlarını gerçekleştirdi. Bu etkinlik, öğrencilerin lisans eğitimleri süresince öğrendiklerini sergileme fırsatı sağladı.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü ve Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Engin Kanbur, öğrencilerin sadece teorik bilgi değil aynı zamanda iletişim, özgüven ve stres yönetimi gibi becerileri de geliştirdiğini belirtti. Günümüz iş dünyasında bu becerilerin kritik olduğunu vurgulayan Kanbur, yüksekokulun bu yetenekleri kazandırmak ve sürdürülebilir kılmak için çaba gösterdiğini söyledi. Ayrıca, havacılık sektöründeki hızlı değişime uyum sağlamak ve nitelikli insan gücü yetiştirmek adına bu tarz etkinliklere ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Kanbur, etkinliğin hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynayan sponsorlara da teşekkür etti.

Etkinlik, dereceye girenlere ödüllerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi, orman köylülerine yangın eğitimi vermeye devam ediyor.

Sıradaki haber:

Büyükşehir Belediyesi, orman köylülerine yangın eğitimi vermeye devam ediyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.