h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Genç yazar Demir’in hayali gerçekleşti

Bodrum Belediyesi, ilkokul öğrencisi Kenan Demir'in "Keno Prens ve Maceraları" adlı öykü kitabını basarak eğitim alanındaki desteklerine devam etti. Kitap, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 10 yaşındaki Demir'in kendi hayal dünyasını yazıya döktüğü hikayeleri kitaplaştırıldı.İlkokulda yapılan bir etkinlikte 684 adet kitap öğrencilere dağıtıldı ve Bodrum Belediye Başkanı Vekili Emel Çakaloğlu, Kenan Demir'in başarısını takdir etti ve eğitime verilen desteğin önemini vurguladı.

Bodrum Belediyesi, eğitim alanında desteklerine devam ederken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kenan Demir’in “Keno Prens ve Maceraları” adlı öykü kitabı basıldı.

İlkokul öğrencisi Kenan Demir, birçok resim yarışmasında birincilik elde etmiş ve kendi hayal dünyasını yazıya dökmüştür. Bu öyküler, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kitap haline getirildi.

Tamamlanan “Keno Prens ve Maceraları” adlı öykü kitabı, 10 yaşındaki Demir tarafından dağıtıldı. Dağıtım, Demir’in okuduğu Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nda yapıldı ve toplamda 684 kitap öğrencilere dağıtıldı. Etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlknur Aydın, Okul Müdürü Köksal Başara, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü saha çözüm personeli ve yazarın annesi Nedret Demir ile kardeşi Ali Kaan Demir de katıldı.

Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Kenan Demir’in başarısını övgüyle dile getirirken, Bodrum Belediyesi’nin eğitime verdiği destek ve genç yeteneklere sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.

Müdür Başyiğit: “Bütün gayretimiz, hayallerimiz, çalışmalarımız, her şey çocuklarımız için”

Sıradaki haber:

Müdür Başyiğit: “Bütün gayretimiz, hayallerimiz, çalışmalarımız, her şey çocuklarımız için”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.