h Dolar 34,2425 % -0.13
h Euro 37,1856 % -0.13
h Sterlin 44,4775 % 0.35
h Altın (Gr) 3.010,68 %0,61
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Hakkari Valisi Ali Çelik, ZOOM üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene minnettar kaldı

Hakkari Valisi Ali Çelik, ZOOM üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene minnettar kaldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 5 bin öğretmenle zoom üzerinde buluşarak karne günü dolayısıyla onlara teşekkür etti. Vali Çelik, öğretmenlere ülkenin güçlü temsili ve çocukların nitelikli eğitimi konusunda önemli bir görev düştüğünü belirtti. Öğretmenlerin gelişime açık olması gerektiğini vurgulayan Vali Çelik, tatillerini verimli geçirmelerini ve ailelerine selam gönderdi. Öğretmenler de çalışmalar hakkında bilgi vererek Vali Çelik'e teşekkürlerini iletti. Vali Yardımcısı ve İl Milli Eğitim Müdürü de toplantıya katıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, karne gününde 5 bin öğretmenle zoom üzerinde görüşerek gösterdikleri çaba ve emekleri için teşekkür etti ve iyi tatiller diledi.

Haber metni:
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, karne günü dolayısıyla 5 bin öğretmenle zoom üzerinde bir araya geldi. Vali Çelik, öğretmenleri selamlayarak konuşmasına başladı ve “Bu önemli eğitim yolculuğunda, her başarı hikayesinin başlangıç, gelişme ve sonuç bölümlerinde sizler varsınız. Sizlerin motivasyonu, sizlere verdiğimiz değer ile yükseliyor. Bu yüzden zor bir coğrafyada görev yapan siz değerli öğretmenlere özel teşekkür etmek istedim” dedi.

Vali Çelik, ülkemizin uluslararası platformlarda daha güçlü şekilde temsil edilmesinin, nitelikli insan gücüne bağlı olduğunu vurguladı. Bunun da çocuklarımızın kaliteli bir eğitim almasıyla mümkün olabileceğini sözlerine ekledi. Vali Çelik, “Bu nedenle en büyük sorumluluk siz öğretmenlere düşmektedir. Öğretmenlerimizin kendini sürekli yenileyen ve gelişmeye açık olması gerekmektedir. Devletimizi, milletimizi ve ilimizi ileriye taşıma konusunda her türlü fedakarlığı yapacağınıza inancım tamdır. Hepsinize, ailelerinizle keyifli bir tatil geçirmenizi diliyor, ailelerinize selam ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Vali Çelik, öğretmenlere de söz vererek, görev yaptıkları okullar ve ilçeleriyle ilgili duygularını dinledi. Merkez ve ilçelerdeki farklı okullarda görev yapan öğretmenler, Vali Çelik’e il genelinde ve okullarda gerçekleştirilen bazı eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve eğitime ve eğitimcilere olan güveninden dolayı teşekkür etti. Vali Çelik’in öğretmenlerle çevrim içi toplantısına, Vali Yardımcısı Furkan Berber ve İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz da katıldı.

301 bin öğrenci Manisa’da yarıyıl tatiline başladı: İşte detaylar

Sıradaki haber:

301 bin öğrenci Manisa’da yarıyıl tatiline başladı: İşte detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.