h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Hayatlarında sağlıklı bir dersi uygulamalı olarak öğrenenler

Hayatlarında sağlıklı bir dersi uygulamalı olarak öğrenenler

Düzce'deki Uzun Mustafa İlkokulu'nda 2. sınıf öğrencileri, sağlıklı hayat eğitimiyle ilgili uygulamalı bir ziyaret gerçekleştirdi. Hayat Bilgisi dersinde öğrendikleri konuları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde uygulamalı olarak gören öğrenciler, hemşireler, doktorlar ve diğer sağlık personelleriyle bir araya geldi. Bu ziyaret sayesinde minik öğrenciler, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarını yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

Düzce’deki ilkokul öğrencilerine, Uzun Mustafa İlkokulu’nun 2. sınıfında okuyan öğrencilere, Hayat Bilgisi dersinde aldıkları sağlıklı yaşam eğitimi uygulamalı olarak sunuldu. Bu amaçla, öğrenciler Düzce Atatürk Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak eğitim faaliyetlerine devam eden Uzun Mustafa İlkokulu’ndaki öğrenciler, Hayat Bilgisi dersinde öğrendikleri sağlıklı yaşam ilkelerine yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri esnasında, hemşireler, doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiler. Minik öğrenciler, sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını da yerinde görme fırsatı buldular.

Okullarda “Karne Öncesi Etkinlik Haftası” düzenlenecek

Sıradaki haber:

Okullarda “Karne Öncesi Etkinlik Haftası” düzenlenecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.