h Dolar 34,1130 % 0.28
h Euro 38,1588 % 0.28
h Sterlin 45,4930 % 0.41
h Altın (Gr) 2.869,24 %1,43
h BIST100 9.919,70 %-0,56
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Honaz Belediyesi, Gündüz Bakımevinde Karne Sevinci Yaşandı

Honaz Belediyesi, Gündüz Bakımevinde Karne Sevinci Yaşandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde bulunan Honaz Belediyesi'ne bağlı çocuk gündüz bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı. Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından dağıtılan karne töreninde, öğrencilerin sevincine veliler ve kurum eğitim sorumluları da katıldı. Honaz Belediyesi, Kızılyer ve Kocabaş mahallelerinde hizmet veren gündüz bakımevleriyle okul öncesi eğitime katkı sağlamayı ve çalışan annelerin yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.

Honaz Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerinde Tatil Zili Çaldı!

Denizli’nin Honaz ilçesinde bulunan Honaz Belediyesi çatısı altında hizmet veren çocuk gündüz bakımevlerinde eğitim gören minik öğrenciler, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlamalarının ardından karnelerini aldı. Yarıyıl tatiliyle birlikte Honazlı kreş öğrencileri, karne heyecanı yaşadı.

Honaz Belediyesi, Kızılyer ve Kocabaş Mahallelerinde açtığı gündüz bakımevlerinde okuyan öğrenciler, ilk dönem karnelerini Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in elinden teslim aldı. Karnelerini almak için süslemelerle ve balonlarla donattıkları kreşlerindeki heyecanları gözlerden kaçmadı.

Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, kurum eğitim sorumluları ve velilerle birlikte karne dağıtımına katılarak minik öğrencilerin sevincine ortak oldu. Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona erdiğini ve çocukların ve velilerin karne sevincine ortak olduklarını belirten Başkan Kepenek, öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kepenek, “Okul öncesi eğitim, çocukların zihinsel, duygusal ve gelişimlerini belirleyecek olan eğitim programıyla sürekli olarak destekleniyor. Honaz Belediyesi olarak ilkini Kızılyer’de hizmete sunduğumuz ve ikincisini de geçen kasım ayında Kocabaş Mahallesi’nde açtığımız iki gündüz bakımeviyle çocuklarımıza katkı sağlamak ve çalışan annelerin yükünü hafifletmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün minik öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Onların eğitim alanındaki başarılarını sağlamak için her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz. Tüm minik öğrencileri kutluyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Karne dağıtımı sırasında Kızılyer ve Kocabaş Gündüz Bakımevlerindeki minik öğrencilerle birlikte şarkılar söylendi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Başkan Kepenek ve veliler, öğrenciler ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Honaz Belediyesi’nin hizmete açtığı Kızılyer Güllü Himmet Bozdemir Gündüz Bakımevi, 2021 yılında faaliyete geçti. 24 öğrenci kapasiteli olan bakımevinde ders sınıfları, oyun alanları ve uzay gözlem odası gibi imkanlar yer alıyor. Aynı şekilde Kocabaş Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Bakımevi de 2023 yılı kasım ayında açıldı ve 34 öğrenciye hizmet veriyor. Her iki kurumda da çocuklara destek olmak amacıyla Finlandiya eğitim modeli uygulanıyor.

Minik Nursima, evde eğitim alanı olarak kullandığı hizmetli Vali amcasından karne hediyesi aldı

Sıradaki haber:

Minik Nursima, evde eğitim alanı olarak kullandığı hizmetli Vali amcasından karne hediyesi aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.