h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Teslim Aldı

İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitimine Katılanlar Sertifikalarını Teslim Aldı

Akdeniz Belediyesi, Mersin İş-Kur İl Müdürlüğü ve Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu işbirliğiyle gerçekleştirilen ’İnsan Kaynakları Profesyoneli Eğitimi’ sona erdi. Geleceğin insan kaynakları uzmanı gençler sertifikalarını aldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kursun Türkiye’de yerel yönetim ve özel sektör işbirliğinde ilk olduğunu belirtti. Eski bir binanın eğitim ve proje merkezine dönüştürülmesi ve gençlere yatırım yapılması da vurgulandı. İşverenlere, insan kaynakları eğitimi almış gençlere istihdam çağrısı yapıldı. Eğitime başvuran 600 genç arasından 26 kişi seçildi. Eğitimi tamamlayan gençler işverenlerle buluşturulacak ve yüzde 70 istihdam hedefleniyor.

Akdeniz Belediyesi, Mersin İş-Kur İl Müdürlüğü ve Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu işbirliğiyle gerçekleştirilen “İnsan Kaynakları Profesyoneli Eğitimi” programı sona erdi. Bu program, geleceğin “insan kaynakları uzmanı” gençlerin yetişmesine olanak sağlamaktadır. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yapılan eğitimin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, Akdeniz’in hızla gelişim gösterdiğini vurguladı. Akdeniz Belediyesi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ait eski acil binasını yenileyerek, gençlere ve kadınlara yönelik eğitim ve proje merkezi olarak kullanılmaktadır. Başkan Gültak, kursiyerlere ve iş insanlarına seslenerek, eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençleri istihdam etmelerini istedi. İnsan Kaynakları Eğitmeni Murat Arslan, eğitim süreci hakkında bilgi verdi ve Mersin’e yeni bir değer kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Programı başarıyla tamamlayan gençler, törenle sertifikalarını aldı ve işverenlerle buluşturuldu. Bu program sayesinde, istihdam oranının en az yüzde 70 olması hedeflenmektedir.

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, kitap okuma ve spor salonlarına kapılarını açtı

Sıradaki haber:

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, kitap okuma ve spor salonlarına kapılarını açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.