h Dolar 34,2735 % 0.03
h Euro 37,0023 % 0.03
h Sterlin 44,3751 % -0.31
h Altın (Gr) 2.991,55 %-1,18
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Jandarma ekipleri, KADES uygulamasının tanıtımına devam ediyor

Jandarma ekipleri, KADES uygulamasının tanıtımına devam ediyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından geliştirilen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES), 227 çalışana tanıtıldı. KADES, kadın haklarının korunması ve şiddet mağduru kadınların acil durumlarda kullanması amacıyla geliştirilen bir uygulamadır. Yeşilyurt ilçesindeki bir fabrikada gerçekleştirilen bilgilendirme çalışması, diğer yerlerde de benzer şekilde devam edecektir.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, 227 çalışanı olan bir fabrikada, “Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES)” adlı bir uygulamanın tanıtımı yapıldı. Bu uygulama, kadına yönelik şiddetle mücadeleyi desteklemek amacıyla geliştirilmiştir. Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, KADES uygulamasının kullanımıyla ilgili bilgilendirme çalışmalarını sürdürmektedir. İlçedeki Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikayı ziyaret eden jandarma ekipleri, kadın çalışanlara ve toplamda 227 personele KADES uygulaması hakkında bilgi vermiştir. Benzer çalışmaların ilerleyen dönemlerde de devam edeceği belirtilmiştir.

Erken ve Zorla Evliliklere Karşı Mücadele İçin Yeni Bir Farkındalık Projesi Başlatıldı

Sıradaki haber:

Erken ve Zorla Evliliklere Karşı Mücadele İçin Yeni Bir Farkındalık Projesi Başlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.