h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Karne töreninde Türk Astronotun motivasyon mesajı akıllı tahtadan verildi

Karne töreninde Türk Astronotun motivasyon mesajı akıllı tahtadan verildi

Bartın'da yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen karne dağıtım töreninde 35 bin öğrenci karnelerini alırken, Vali Nurtaç Arslan'ın konuştuğu sırada akıllı tahtada Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu haberinin yer aldığı dikkat çekti. Törene Bartın Valisi, Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve diğer protokol üyeleri katıldı. Öğrencilere hediyeler de dağıtıldı. Karnelerin bulunduğu kartonlarda özel tasarımlar yer aldı. Milli Eğitim Müdürü ise öğrencilere tatilde dinlenme ve kitap okuma tavsiyesinde bulundu. Programın sonunda Vali Arslan toplantı yaptı.

Bartın’da yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen törenle 35 bin öğrenci karnelerini alarak sevinç yaşadı. Karne dağıtım töreni Bartın Kemal Sabriye Ocakcı İlkokulu’nda gerçekleşti ve törene Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz, Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan Şahin, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı da katıldı. Protokol üyeleri, sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini verdi ve yanlarında pamuk şeker, tatilde kullanabilecekleri kaynaklar ve anahtarlık gibi çeşitli hediyeler takdim ettiler. Vali Arslan, öğrencilere tatilde dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti. Öğrencilerin karnelerini kapladıkları kartonlarda ise cumhuriyetin 100. yılına özel logo ve farklı konulardaki tasarımlar yer aldı.
Milli Eğitim Müdürü Aşçı ise yaptığı açıklamada, il genelinde 35 bin öğrencinin karnelerini aldığını ve birinci dönemi sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını belirtti. Aşçı, velilere ve öğrencilere tatilde dinlenmelerini ve kitap okumalarını önerdi. Programın sonunda Vali Arslan, protokol üyeleri, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Minik Efeler sevinçle karnelerini aldı!

Sıradaki haber:

Minik Efeler sevinçle karnelerini aldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.