h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • KBÜ ile SBTÜ arasında SOSYALFEST kurumsal paydaş protokolü

KBÜ ile SBTÜ arasında SOSYALFEST kurumsal paydaş protokolü

Karabük Üniversitesi'nin düzenleyeceği Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, festival için uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği sağlayacak. Ayrıca mühendislik alanında ortak çalışmalar yapılması ve laboratuvar imkanlarının paylaşılması da planlanıyor.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) için kurumsal paydaşların güçlerini birleştirecek.

Yapılan görüşmeler sonucunda, SOSYALFEST kapsamında iki üniversite arasında iş birliği yapmanın mümkün olabileceği belirlendi. Protokol imzalandıktan sonra, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi SOSYALFEST’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği gibi konularda en az iki veya üç başlıkta destek sağlayacak.

Bu protokol aynı zamanda mühendislik alanında ortak çalışmalar yapmayı da içeriyor. Mühendislik fakültesinden heyetler, karşılıklı ziyaretlerle bir araya gelerek laboratuvar imkanlarını ve ortak projeleri gözlemleyecek ve geliştirecekler.

KBÜ ve SBTÜ’nün iş birliği sayesinde, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali olan SOSYALFEST’in daha da güçlenerek başarılı bir etkinlik olması hedefleniyor.

Kendimize Türkçe’nin zenginliklerini öğreten proje

Sıradaki haber:

Kendimize Türkçe’nin zenginliklerini öğreten proje

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.