h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • KBÜ Rektörü, TÜİK Bölge Müdürü Güder ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

KBÜ Rektörü, TÜİK Bölge Müdürü Güder ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürü Cengizhan Güder ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Güder KBÜ Rektörüne bölgesel istatistik projeleri ve TÜİK'in çalışmaları hakkında bilgi verdi. İki kurum arasında iş birliği imkanları ve üniversitede yapılacak projeler ele alındı. Akademik personelin bilimsel çalışmalarında TÜİK istatistiklerinin kullanılması konusunda protokol yapılması konusunda anlaşıldı. Güder, Kırışık'a "100. Yılın Göstergeleri" adlı kitabı hediye etti.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürü Cengizhan Güder ile bir araya geldi. Bu önemli buluşmada, KBÜ Rektörü Kırışık, TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Güder’e olan memnuniyetini dile getirdi ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Görüşme sırasında, Güder, KBÜ Rektörü Kırışık’a bölgesel istatistik projeleri ve TÜİK tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. İki kurum arasında yapılacak iş birliği imkanları ve üniversite bünyesinde gerçekleştirilebilecek projeler detaylı bir şekilde ele alındı.

Ayrıca, TÜİK istatistiklerinin akademik personel tarafından bilimsel çalışmalarda kullanılması konusunda protokol yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Bu iş birliği hem TÜİK’in verilerinin daha geniş bir kullanım alanına sahip olmasını sağlayacak hem de akademisyenlerin bilimsel araştırmalarında daha güçlü bir temele dayanmasını hedefliyor.

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürü Güder, KBÜ Rektörü Kırışık’a “100. Yılın Göstergeleri” adlı kitabı hediye etti. Bu kitap, Türkiye’nin son yüz yılının istatistiksel verilerini içermektedir ve üniversite için önemli bir referans kaynağı olacaktır.

Konyaaltı’ndaki çocuklara harika bir tatil sürprizi

Sıradaki haber:

Konyaaltı’ndaki çocuklara harika bir tatil sürprizi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.