h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • KBÜ ve Nevai İnovasyon Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği Anlaşması!

KBÜ ve Nevai İnovasyon Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği Anlaşması!

Karabük Üniversitesi ve Nevai İnovasyon Üniversitesi arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, ortak araştırma projeleri, akademik iş birliği, öğrenci değişimi ve ortak konferanslar gibi birçok iş birliğini içeriyor. Rektörler ve üniversite yetkililerinin katıldığı protokol imza töreniyle birlikte, Türk öğrencilerin Özbekistan'da eğitim alma ve Özbek öğrencilerin Türkiye'de eğitim alma fırsatı da sağlanacak. Bu iş birliği sayesinde her iki üniversitenin akademik çalışmaları ve uluslararası ilişkileri güçlenecek.

Karabük Üniversitesi (KBÜ), Özbekistan’da yer alan Nevai İnovasyon Üniversitesi ile akademik iş birliği protokolü imzaladı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan arasında gerçekleşen imza töreninde Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sherzod Atamuradov ve Daire Başkanı Rahimberdi Toshmamatov ile KBÜ rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğretim Görevlisi Adnan Uçur da hazır bulundu. Protokol, ortak araştırma projeleri, akademik iş birliği, öğrenci değişimi, ortak konferanslar ve yurt dışı eğitim programları gibi birçok iş birliğini kapsamaktadır.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 2024-2028 Stratejik Planını Kamuoyuna Sundu

Sıradaki haber:

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, 2024-2028 Stratejik Planını Kamuoyuna Sundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.