h Dolar 34,0711 % 0.14
h Euro 38,0991 % 0.14
h Sterlin 45,3641 % -0.01
h Altın (Gr) 2.833,85 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Körfez Belediyesi’nden YKS Hazırlık Sınavı Duyurusu

Körfez Belediyesi’nden YKS Hazırlık Sınavı Duyurusu

Körfez Belediyesi, YKS'ye girecek olan öğrencilere gerçek sınav deneyimi yaşatmak amacıyla TYT deneme sınavı düzenledi. Sınava katılan 2 bin 398 öğrenciye powerbank hediye edildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sınav öncesinde öğrencilere başarılar diledi ve sınava katılan öğrencilere teşekkür edildi.

Körfez Belediyesi, bu yıl Körfez ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin gerçek bir sınav deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavı düzenledi. Sınava katılan 2 bin 398 öğrenciye powerbank hediye edildi.

Körfez Belediyesi, bu yıl Körfez ilçesinde YKS’ye girecek öğrencilerin gerçek bir sınav deneyimi yaşayabilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak TYT deneme sınavı düzenledi. İlçedeki tüm son sınıf öğrencilerinin katıldığı sınava, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da katıldı. Başkan Söğüt, Orhangazi Anadolu Lisesi öğrencilerine sınav öncesi başarılar diledi. Söğüt, “Sizler önemli bir sınava gireceksiniz ve geleceğinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Bu sınavı sizin başarınıza katkı sağlamak için hazırladık. Hepinize başarılar diliyorum. Eminim ki bu deneme sınavında olduğu gibi diğer sınavlarda da emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Enerjinizi kaybetmeyin ve umutlarınızı asla yitirmeyin” dedi.

Körfez ilçesindeki tüm liselerde yapılan sınavda 2 bin 398 öğrenci ter döktü. Körfez Belediyesi ayrıca sınava katılan tüm öğrencilere powerbank hediye etti. Öğrenciler, Başkan Şener Söğüt’e kendilerine hediye verdiği ve eğitime olan desteği için teşekkür etti.

Köy okulunda gerçekleştirilen Okuma Bayramı etkinliğinde çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Sıradaki haber:

Köy okulunda gerçekleştirilen Okuma Bayramı etkinliğinde çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.