h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Köyceğiz’deki 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an’a başladı

Köyceğiz’deki 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an’a başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki 4-6 yaş arasındaki öğrenciler, Kur'an-ı Kerim okuma sevinciyle yarıyıl tatiline girecek. İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen törende, öğrenciler elif cüzünü bitirme ve Kur'an'a geçme törenlerine katıldılar. Müftü Karagöz, öğrencilere hediyeler vererek başarılarını kutladı. 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında öğrencilerin kısa sürede Kur'an-ı Kerim'e geçmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karagöz, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursları’nda eğitim gören minik öğrenciler, yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenerek giriyor. 4-6 yaş Kur’an Kursları’ndaki öğrenciler, Cuma günü yapılacak karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur’an’a geçme törenleriyle yarıyıl tatiline kavuşacaklar.

Programlar kapsamında çocuklar, bir grup Kur’an-ı Kerim okurken diğer grup da öğrendikleri duaları seslendirdi. İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz Toparlar, Merkez İsmail Kan, Pınar Merkez, Zeytinalanı, Pınar Akyaka ve Beyobası’ndaki 4-6 yaş Kur’an Kursları’nı ziyaret ederek elif cüzünü bitiren ve Kur’an okumaya başlayan öğrencileri dinleyip tebrik etti.

Müftü Karagöz, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunurken şunları söyledi: “4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarımızda çocuklarımız hem milli hem de manevi değerlerimizi eğlenerek öğreniyorlar. Kurslarımızda eğitim alan öğrencilerimiz, kısa bir süre içinde Kur’an-ı Kerim’e geçmeye başladılar. 4-6 yaş grubu çocukların Kur’an öğretimine önem veriyoruz. Çocukların elif cüzünü kısa sürede bitirip Kur’an okumaya başlamaları bizleri mutlu etti. Tüm Kur’an Kursu öğreticilerimizi, minik öğrencilerimizi ve ailelerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çocuklarımıza hayırlı ara tatil dönemi diliyorum.”

Köyceğiz’deki 4-6 yaş arası öğrenciler, Kur’an Kursu’nda Kur’an öğrenmeye başladı

Sıradaki haber:

Köyceğiz’deki 4-6 yaş arası öğrenciler, Kur’an Kursu’nda Kur’an öğrenmeye başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.