h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Küçük Dokunuşların Büyük Hayallere Dönüştüğü Proje Tanıtımı Gerçekleşti

Küçük Dokunuşların Büyük Hayallere Dönüştüğü Proje Tanıtımı Gerçekleşti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde "Küçük Dokunuşlar Büyük Hayaller" projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Projenin amacıyla ilgili bilgilendirme yapılan toplantıda, Tatvan Kaymakamı Remzi Demir uyuşturucunun gençleri etkileyen bir sorun olduğunu belirtti ve projeye emek verenlere teşekkür etti. Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ise dezavantajlı durumdaki öğrencilerin topluma kazandırılması amacıyla projeyi gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, rehber öğretmenler, okul müdürleri ve vatandaşların da katıldığı toplantıda yapılan sunumlar ve konuşmalar, projenin hedeflerinin paylaşılmasına olanak sağladı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, “Küçük Dokunuşlar Büyük Hayaller” projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen toplantıda, projenin amacıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Proje koordinatörü Taylan Ekin’in sunumunun ardından konuşan Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, uyuşturucu kullanımının gençler üzerinde ciddi bir sorun olduğunu ifade etti ve projede emeği geçenlere teşekkür etti. Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ise dezavantajlı durumda olan ailelerin çocuklarına yönelik bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi ve gençleri topluma kazandırmayı, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini belirtti. Toplantıya kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, rehber öğretmenler, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Engelli öğrenciler, Togg aracılığıyla keyifli bir tur attı

Sıradaki haber:

Engelli öğrenciler, Togg aracılığıyla keyifli bir tur attı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.