h Dolar 34,0017 % 0.29
h Euro 37,8610 % 0.29
h Sterlin 44,9644 % 0.89
h Altın (Gr) 2.820,36 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

Dumlupınar Teknoloji Geliştirme Bölgesi (DTGB) Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş.’nin genel kurul toplantısını Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinesinde Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda düzenledi. Toplantıda Kütahya Tasarım Teknokent’in 2022 yılı faaliyetleri değerlendirildi ve Meslek lisesine yapılacak 24 sınıflık okul inşaatıyla ilgili planlar görüşüldü. Katılımcılar arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin ve Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar da bulunuyordu. Toplantının ardından Genel Sekreter Eracar okulun fiziki alan ve atölyelerini gezdi, Genel Müdür Prof. Dr. Ersan Öz ise teknokentle ilgili bilgilendirme seminerleri verdi.

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş.’nin genel kurul toplantısı, Dumlupınar Teknoloji Geliştirme Bölgesi (DTGB) Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün liderliğinde Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinasyonunda Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, DTGB Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün yanı sıra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı ile Kütahya’daki organize sanayi bölgesi (OSB) müdürleri katıldı.

Bu toplantıda, Kütahya Tasarım Teknokent’in 2022 yılı faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca Kütahya il özel idaresi genel sekreteri ile yapılan istişareler sonucunda mesleki liseye yapılacak 24 sınıflık okul inşaatı da ele alındı. Toplantıda ayrıca 2023 yılı hedefleri ve projeleri konuşuldu.

Toplantının ardından Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin fiziki alanını ve atölyelerini gezerek bilgi aldı. DTGB Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ise öğretmenlere ve öğrencilere teknokent ile ilgili bilgilendirme seminerleri verdi.

Karabük Üniversitesi’nde Akademik ve İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Sıradaki haber:

Karabük Üniversitesi’nde Akademik ve İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.