h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Malatya’daki öğrenciler keyifli bir hafta sonu geçirdi

Malatya’daki öğrenciler keyifli bir hafta sonu geçirdi

Malatya'daki okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrenciler, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında eğlenceli etkinliklerle zaman geçirdi. Bu etkinlikler, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerden oluştu. Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır da bazı etkinliklere katılarak öğrencilerle buluştu. Bakır, öğrencilerin yeteneklerini sergilediğini ve bu haftanın öğrencilere takım çalışmasının ve paylaşmanın önemini öğrettiğini belirtti. Bu etkinliklerle öğrenciler, okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu gördü.

Malatya’da öğrenciler, yarıyıl tatilinden önceki son haftayı ‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ kapsamında eğlenceli etkinliklere katılarak geçirdi. 15-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen bu etkinlikler, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlerin bir araya getirildiği bir program içeriyordu. Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır da öğrencilerle buluşarak etkinliklere katıldı. Bu uygulamanın ilk kez yapıldığı bu yıl, tüm okullarda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bakır, öğrencilerin yeteneklerinin sergilendiği bu hafta sayesinde takım çalışmasının önemini öğrendiğini ve yeni deneyimler edindiğini belirtti. Ayrıca, öğrencilerin sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de okulun bir fırsat olduğunu deneyimlediğini sözlerine ekledi.

Minik öğrenciler Ata Senfoni projesi kapsamında heyecanla atlarla buluştu

Sıradaki haber:

Minik öğrenciler Ata Senfoni projesi kapsamında heyecanla atlarla buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.