h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Malazgirt’te öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Malazgirt’te öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Malazgirt ilçesindeki 14 bin öğrenci, yarıyıl tatiline girdi. Yapılan karne dağıtım törenlerine Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tuncay Öğreten katıldı. Kaymakam Bayram, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye ederken, tüm öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller diledi. İlçede bin öğretmen ve 14 bin öğrencinin tatil başladı. Milli Eğitim Müdürü Kaya, tüm öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller diledi.

Muş’un Malazgirt ilçesindeki 14 bin öğrenci, yarıyıl tatiline girmeden önce karnelerini aldı. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tuncay Öğreten, yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen karne dağıtım törenlerine katıldı. Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde Kaymakam Göksu Bayram, öğrencilere tebriklerini ileterek, yarıyıl tatilinde bol bol kitap okumalarını önerdi. Kaymakam Göksu Bayram, Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi öğrencilerinin karne sevincine ortak olurken, tüm öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller diledi. Karne dağıtım törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ise, “İlçemizde bin öğretmen ve 14 bin öğrencimiz yarıyıl tatiline başladı. Tüm öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Hatay’da depremin ardından 398 bin öğrenci karne heyecanını yaşadı

Sıradaki haber:

Hatay’da depremin ardından 398 bin öğrenci karne heyecanını yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.