h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, öğrencilerin karne sevincine katılarak destek verdi

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, öğrencilerin karne sevincine katılarak destek verdi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Mardin TOKİ İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Akkoyun, öğrencilere karne vererek gelecekle ilgili hedefleri hakkında sohbet etti. Karne dağıtım töreninde Vali Akkoyun'a Vali Yardımcısı Hasan Kurt ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de eşlik etti. Öğrencilere tatilde dinlenmeleri ve aileleriyle vakit geçirmeleri tavsiye edildi. Tüm öğretmenlere ve eğitim camiasına teşekkür edildi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, 2023-2024 Eğitim Öğretim sezonunun yarıyıl tatilinde gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldı.
Mardin TOKİ İlkokulu’nda düzenlenen törene katılan Vali Akkoyun, birinci sınıf öğrencilerine karnelerini dağıttı ve çocuklarla geleceğe yönelik hedefler hakkında sohbet etti.
Türkiye genelinde olduğu gibi Mardin’de de öğrencilerin yarıyıl tatili ve karne heyecanı yaşadığını belirten Vali Akkoyun, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere destek olduğunu ifade etti.
Mardin’de gerçekleştirilen karne dağıtım törenine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Akkoyun, “Bugün Mardin’de yaklaşık 251 bin öğrencimiz karne heyecanı yaşıyor. Onların heyecanına ortak olmak amacıyla buradayız ve karnelerini dağıttık. Tatil döneminde öğrencilerimizin dinlenerek, eğlenceli zaman geçirmelerini ve aileleriyle birlikte etkinlikler yapmalarını diliyorum. Bunun yanında velilerimize de öğrencilerin televizyon, tablet ve bilgisayar başında daha az vakit geçirmelerini, hareketli oyunlar oynamalarını tavsiye ediyorum. Tatil süresinde emek veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum. İkinci yarıyılda öğrencilerimizin dinlenmiş bir şekilde eğitim öğretime başlayacaklarına inanıyorum ve başarılar diliyorum. Karne alan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu.
Karne dağıtım töreninin ardından Vali Akkoyun, Mardin TOKİ İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.
Vali Akkoyun’a törende Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Artuklu Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan da eşlik etti.

Hastaların refakatçilerine özel eğitim verilecek

Sıradaki haber:

Hastaların refakatçilerine özel eğitim verilecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.