h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Mersin polisi, öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Mersin polisi, öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Mersin'de trafik polisleri, Zübeyde Hanım Anaokulu, Vali Şenol Engin Anaokulu, Mersinli Ahmet İlkokulu ve Fuat Sezgin Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlere trafik eğitimi verdi. Eğitimde trafikte insanın rolü, temel kurallar, servislerde uyulması gerekenler, trafik güvenliği ve emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Ayrıca İçişleri Bakanlığı kampanyası kapsamında emniyet kemerinin kullanımının önemi de uygulamalı olarak gösterildi.

Mersin’de trafik polisleri, öğrenci ve öğretmenlere yönelik eğitimler düzenleyerek 4 okulda bilinçli trafik kültürü oluşturdu. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Zübeyde Hanım Anaokulu, Vali Şenol Engin Anaokulu, Mersinli Ahmet İlkokulu ve Fuat Sezgin Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programlar kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere trafik konusunda eğitim verdi. Eğitimlerde, trafikte insanların oynadığı roller, temel trafik kuralları, servis araçlarında uyulması gerekenler, trafik güvenliği, emniyet kemeri kullanımının önemi ve güvenli yaya geçişleri gibi konular anlatıldı. Aynı zamanda eğitimlerde, motosiklet kullanıcılarının kask ve diğer ekipmanlarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı. Eğitimlerin ardından, okulların bahçesinde bulunan çocuk trafik eğitim parkında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla yürütülen trafik güvenliği kampanyası dahilinde, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilen “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” kullanılarak emniyet kemeri kullanımının önemi uygulamalı olarak gösterildi.

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda Ücretsiz Formalar Hediye Edildi

Sıradaki haber:

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda Ücretsiz Formalar Hediye Edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.