h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Muğla’da Bocce Oyunu için Aday Hakemlik Kursu Gerçekleştirildi

Muğla’da Bocce Oyunu için Aday Hakemlik Kursu Gerçekleştirildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Bocce Aday Hakem Kursu sona erdi. Kurs, Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi'nde 32 adayın katılımıyla gerçekleşti. Muğla'da bocce sporunun daha da yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi hedefleniyor. Kursu tamamlayanlar, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve federasyona teşekkür etti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu ile işbirliği yaparak Muğla’da Bocce Aday Hakem Kursu düzenledi. Kurs, Bocce Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Berik tarafından Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi’nde 32 adayın katılımıyla sona erdi. Muğla’da Bocce sporunun yaygınlaştırılması, tanıtılması ve geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu aday hakemlik kursuna yoğun bir ilgi gösterildi. Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Filiz Kın Topal, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere federasyona verdikleri destek ve emekler için teşekkür etti.

Pamukkale’de Kış Dönemi Kurslarına Başvurular Hala Devam Ediyor

Sıradaki haber:

Pamukkale’de Kış Dönemi Kurslarına Başvurular Hala Devam Ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.