h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Muş’ta şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

Muş’ta şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan askerler için bugün Muş'ta bayrak töreni düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda tüm okullarda şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Muş Fen Lisesi'ndeki törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, terörün herhangi bir dini, dili veya ırkı olmadığını belirterek, milli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şehitlere rahmet, gazilere minnet duyulduğu ifade edildi.

Muş’ta Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için bugün bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda, ülke genelindeki tüm okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Programa katılan Muş İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerle yapılan çatışmada şehit olan askerler için saygı duruşunun önemine vurgu yaparak, “Bugün tüm okullarda şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yaparak derslerimize başlayacağız. Bu, maddi ve manevi değerlerimizin yanı sıra birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu tüm dünyaya göstermek amacıyla yapılan bir eylemdir. Sevgili öğrenciler, geleceğimizin teminatı olan sizlere sürekli olarak sesleniyoruz. Unutmayın, terörün dini, dili ve ırkı yoktur. Terör, emperyalist, faşist, komünist ve siyonist ülkelerin ve bu düşüncede olan insanların Anadolu’nun cennet gibi bir yer olduğunu ve burada yaşayan insanları ele geçirmek için sergiledikleri büyük bir çabadır. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duyuyor ve şehit ailelerine sabır diliyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, Pençe-Kilit şehitleri için saygı duruşunda bulundu

Sıradaki haber:

Öğrenciler, Pençe-Kilit şehitleri için saygı duruşunda bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.